Archiv článků
Pohankový dezertík
08.11.2011 19:35
https://recepty-jana.webnode.cz/products/pohankovy-dezertik-/
Plněné brambory
08.11.2011 12:07
https://recepty-jana.webnode.cz/products/plnene-brambory-/
Babiččina bábovka
07.11.2011 13:24
https://recepty-jana.webnode.cz/products/babiccina-babovka-/
Domácí jogurt
07.11.2011 11:16
https://recepty-jana.webnode.cz/products/domaci-jogurt-/
Ovocné řezy z kompotu
06.11.2011 09:11
https://recepty-jana.webnode.cz/products/ovocne-rezy/
* Čerstvé nebo staré droždí?
05.11.2011 20:36
Na první pohled se čerstvost droždí moc nepozná. Hoďte proto kousek droždí do horké vody, a když vyplave na hladinu je ještě čerstvé. Když klesne na dno, raději ho vyhoďte.
Starší droždí můžete zkusit oživit. Rozdrobte jej do misky a jemně posypte práškovým cukrem.
* Příliš ostré jídlo
05.11.2011 19:34
Pokud jste jídlo připravili příliš pikantní, přidejte k němu lžičku meruňkové marmelády, zjemníte tak jeho ostrou chuť.
Nebo v jídle můžete povařit jablko pokrájené na větší kousky.
* Není želé jako želatina
05.11.2011 19:26
Rozdíl mezi těmito produkty je v původě a v použití. Želatina je živočišného a dortové želé rostlinného původu. Želatina je vhodná do dortových náplní, na krémy, zeleninové a masové rosoly, tlačenku a aspik. Dortové želé se používá jako dekorace na zalití dortů, dezertů nebo ovoce.
Dýňový džem
02.11.2011 17:52
https://recepty-jana.webnode.cz/products/dynovy-dzem-/
Dýňový kompot
02.11.2011 17:33
https://recepty-jana.webnode.cz/products/dynovy-kompot-/
Záznamy: 61 - 70 ze 131